Retete Mancare

Copyright © 2008 - 2017 retete-mancare.ro. Toate drepturile rezervate.



Sirop de vin

Categorii: Retete prajituri, Retete de post (fara carne), Bucatarie internationala

Reteta trimisa de: Andreea S.

Descrierea retetei: Siropul de vin se serveste la diferite prajituri si dulciuri.

Ingrediente sirop de vin:
4 galbenusuri
100g zahar
2 cesti de vin alb
1 lingurita de amidon (sau de faina)

Preparare sirop de vin:
Dupa ce s-au frecat galbenusurile cu zaharul, se adauga amidonul sau faina. Se infierbanta 1/2 l vin, care se toarna incet peste galbenusuri, amestecand pe foc mic, pana incepe sa se ingroase. Se ia siropul de pe foc si se amesteca pana se raceste.

PRINTEAZA


Alti vizitatori au fost interesati si de: Retete Prajituri Retete Paste Retete de Pui