Retete Mancare

Copyright © 2008 - 2017 retete-mancare.ro. Toate drepturile rezervate.



Sirop (sos) de capsuni, fragi sau de zmeura

Categorii: Retete prajituri, , Bucatarie romaneasca

Reteta trimisa de: Monica O.

Descrierea retetei: Siropul de capsuni, fragi sau zmeura se serveste la budinci, sufleuri sau alte deserturi.

Ingrediente sirop (sos) de capsuni, fragi sau de zmeura:
250g capsuni, fragi sau zmeura
1/2 l de vin cu adaos de apa
100g zahar
10g amidon

Preparare sirop (sos) de capsuni, fragi sau de zmeura:
Se fierb impreuna timp de cateva minute zaharul cu vinul. Amidonul se dizolva separat cu putina apa rece. Se amesteca treptat cu siropul de vin si se mai fierbe 1-2 min. Fructele se trec prin sita si sucul obtinut se adauga in siropul racit.

PRINTEAZA


Alti vizitatori au fost interesati si de: Retete Prajituri Retete Paste Retete de Pui