Retete Mancare

Copyright © 2008 - 2017 retete-mancare.ro. Toate drepturile rezervate.



Salata de peste afumat

Categorii: Retete salate, Retete peste fructe de mare, Bucatarie balcanica

Reteta trimisa de: cristian

Descrierea retetei: Aceasta reteta este una din preferatele mele: gustul picant al pestelui afumat se imbina fericit cu gustul dulce al sfeclei rosii si cu aroma otelului balsamic. Am pregatit aceasta reteta de multe ori si de fiecare data am obtinut rezultate foarte gustoase.

Ingrediente salata de peste afumat:
2 pesti afumati (preferabil macrou)
1 kg cartofi
3 cepe
2 oua
1 sfecla rosie
sare, piper, patrunjel, otet balsamic, ulei

Preparare salata de peste afumat:
Se fierb cartofii si sfecla, in coaja.
Se fieb ouale cam 5 -7 min. astfel incat sa fie tari.
Intre timp se curata ceapa, se taie pestisori, se pune intr-un castron de portelan. Se adauga peste ceapa otet, sare, piper si ulei, astfel incat aroma cepei sa difuzeze in acest amestec, iar ceapa sa isi piarda iuteala.
Se curata de coaja cartofii si sfecla, se taie in felii, se pun in castron. Se adauga pestele rupt in bucatele si ouale taiate felioare, se amesteca.

PRINTEAZA


Alti vizitatori au fost interesati si de: Retete Prajituri Retete Paste Retete de Pui