Retete Mancare

Copyright © 2008 - 2017 retete-mancare.ro. Toate drepturile rezervate.



SALTIMBOCA

Categorii: Retete mancaruri tocanite, Retete carne vita, Bucatarie italiana

Reteta trimisa de: Alex

Descrierea retetei: Acest preparat este unul foarte gustos si usor de realizat. Face parte din bucataria italiana .

Ingrediente saltimboca:
300 gr muschi de vita
20 gr salvie proaspata
50 gr prosciutto crudo
30 gr faina
10 gr unt

Preparare saltimboca:
Muschiul de vita se taie sub forma unor felii si bat ca pe snitele. Se adauga cate o frunza de salvie pe fiecare felie de muschi. Apoi tot pe fiecare felie de muschi se adauga cate o felie de prosciutto crudo. Se preseaza bine apoi fiecare felie de muschi se da putin prin faina. Dupa care se pun toate cele 3 felii in tigaie in putin ulei incins ( ATENTIE: muschiul se pune in tigaie cu PROSCIUTTO CRUDO IN JOS). Se stinge cu vin alb. Se rumenesc pe o parte si pe alta, apoi se adauga untul. Se lasa sa se topeasca, dupa care se adauga putina faina cat sa se inchege, astfel incat sa formeze un sos.
Se aseaza feliile de muschi pe o farfurie mare intinsa, apoi se adauga sosul din tigaie peste el.
Se serveste cald.

PRINTEAZA


Alti vizitatori au fost interesati si de: Retete Prajituri Retete Paste Retete de Pui