Retete Mancare

Copyright © 2008 - 2017 retete-mancare.ro. Toate drepturile rezervate.



Rulada cu sunca

Categorii: Retete aperitive, Retete carne pasare, Bucatarie romaneasca

Reteta trimisa de: Mariana

Descrierea retetei: Aceasta rulada poate fi servita ca aperitiv la orice ocazii. Dupa preferinte, puteti adauga la umplutura si un ardei iute tocat marunt, pentru a fi mai picanta.

Ingrediente rulada cu sunca:
Rulada:
50 g unt
100 g faina
300 ml lapte
4 oua;
Umplutura:
150 g sunca
2 linguri smantana
50 g unt
sare
piper.

Preparare rulada cu sunca:
In untul fierbinte se toarna dintr-o singura data faina, amestecand mereu. Cand a devenit spumoasa se stinge cu laptele rece amestecand mereu, sa nu faca cocoloase, pana cand compozitia se desprinde de cratita. Se ia de pe foc si se adauga pe rand galbenusurile, dupa care se incorporeaza albusurile batute spuma tare. Se toarna compozitia intr-o tava unsa bine si presarata cu faina. Se coace in cuptor la foc mic. Cand este gata se rastoarna pe un servet si se pune deasupra sunca tocata marunt, amestecata cu smantana, untul topit, sare si piper. Se ruleaza si pana la servire se pastreaza la cald.

PRINTEAZA


Alti vizitatori au fost interesati si de: Retete Prajituri Retete Paste Retete de Pui