Retete Mancare

Copyright © 2008 - 2017 retete-mancare.ro. Toate drepturile rezervate.



Rosii umplute

Categorii: Retete mancaruri tocanite, , Bucatarie internationala

Reteta trimisa de: cristian

Descrierea retetei: Rosiile umplute cu carne sunt o mancare gustoasa de vara.

Ingrediente rosii umplute:
10 rosii mijlocii
200 g carne (vitel, porc sau pui)
50 g orez
o ceapa
1 ardei
sare, piper, frunze de telina, patrunjel, ulei

Preparare rosii umplute:
Se toaca ceapa si se caleste in 3 linguri de ulei, impreuna cu ardeiul taiat rondele. Carnea se da prin masina de tocat impreuna cu ceapa, ardeiul verde si uleiul in care au fost calite, se adauga orezul, 1/3 lingurita de sare, piper, patrunjel si frunze de telina tocate marunt, 100 ml apa.
Rosiile se spala, apoi se taie un capacel inspre cotor si se scobesc de miez cu o lingurita. Se umplu rosiile cu umplutura de carne si se aseaza intr-o cratita. Se toarna peste rosiile umplute apa cat sa le acopere, 2 linguri de ulei, apoi se pun la fiert. Cand rosiile umplute au fiert se potrivesc de sare, se stinge focul si se presara cu frunze de telina tocate marunt. Rosiile umplute se servesc cu smantana.

PRINTEAZA


Alti vizitatori au fost interesati si de: Retete Prajituri Retete Paste Retete de Pui