Ultimele retete:

File de peste la microunde

Reteta de file de peste, pregatita la cuptoru...


Frecatei cu mere

Reteta simpla de frecatei cu mere.


Mar copt la microunde

O retata simpla de mar copt, pe care o puteti...


© 2009 - 2011
retete-mancare.ro
Toate drepturile rezervate.
Retete culinare

Supa din carne de vaca

Categoria din care face parte reteta culinara:supe ciorbe. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Supa gatita cu aceasta reteta se serveste fierbinte, cu paste fierte, iar pe deasupra se presară pătrunjel verde, tocat fin.
Reteta mancare cu carne vita
Ingrediente supa din carne de vaca:
1 kg carne de vacă cu os, 2 morcovi, 1 pastarnac, 1 patrunjel, 1/2 telina, 1 ceapa, piper, sare, 3 l apa,
Preparare reteta

Supa din legume de vara

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:supe ciorbe. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: O supa delicioasa de sezon. Se poate servi cu saleuri, pateuri, crutoane etc. alaturi.
Reteta mancare de post
Ingrediente supa din legume de vara:
1 morcov, 1/2-1 pastarnac, 1 dovlecel, 1/2 telina, 1 mana fasole verde , 1 mana mazare, 2 frunze de varza, 2 ardei grasi, 1 ceapa, 2-3 buchete conopida, 3-4 rosii, verdeata, sare, 1 ou(optional), 100-150 g smantana(optional), 2 l apa.
Preparare reteta

Supa-crema de urzici

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:supe ciorbe. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: O mancare de post foarte buna, de primavara, exceptionala pe timpul postului de Paste.
Reteta mancare de post
Ingrediente supa-crema de urzici:
400-500 g urzici, 2 cepe, 60-70 g untdelemn, 1 bucata hrean, 1 lingura faina, 1 ou, 1-2 catei de usturoi, 1 l apa, sare.
Preparare reteta

Taitei de casa

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:paste. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Se pot intrebuinta imediat sau se pastreaza in saculet de panza sau punga de hartie si se folosesc la nevoie. Sunt foarte gustosi in supe sau in retetele de gulas.
Reteta mancare de post - fara carne
Ingrediente taitei de casa:
2 oua, 300 g faina, 2 linguri sifon sau apa, 1/2 lingurita sare.
Preparare reteta

Tarta cu capsuni si crema de vanilie

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:desert. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Tartele de capsuni cu crema de vanilie sunt excelente primavara.
Reteta prajituri
Ingrediente tarta cu capsuni si crema de vanilie:
200g faina, 140g unt, 100g zahar, 2 galbenusuri, zahar pudra pentru pudrat, crema de vanilie:, 1/2l lapte, 140g zahar, 4 galbenusuri, 50g faina, vanilie
Preparare reteta

Tarta cu capsuni, caise, struguri sau kiwi

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:desert. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Reteta de tarte cu fructe, acoperite cu sirop de gelatina, care le confera un aspect deosebit.
Reteta prajituri
Ingrediente tarta cu capsuni, caise, struguri sau kiwi:
125g faina, 90g unt, 1 galbenus, 1 lingura apa rece, 1 lingurita rasa zahar , 1 praf de sare, capsuni(caise sau struguri, kiwi)
Preparare reteta

Toba

Categoria din care face parte reteta culinara:aperitive. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Toba este o reteta culinara traditionala Romaneasca, care se consuma in special in timpul sarbatorilor de iarna. Toba de porc se poate servi ca aperitiv, cu muraturi si vin rosu.
Reteta mancare cu carne porc
Ingrediente toba:
2 picioare, 2 urechi, 2 rinichi, 1 inima, 1 limba, 1 kg ficat, 1/2 kg carne cu slanina, stomacul de porc sau matul gros, sorici, sare, piper boabe, foi dafin
Preparare reteta

Originals.ro - Magazin online cu pantofi sport, haine si accesorii

Esti STUDENT*?

Invata un job:
certificat-energetic.com
Acum ai gratuit la dispozitie
500 m2/saptamana in care poti exersa si realiza certificate de performanta energetica, sau chiar testa solutii de reabilitare termica.

* versiune disponibila in scop personal, educational.