Ultimele retete:

File de peste la microunde

Reteta de file de peste, pregatita la cuptoru...


Frecatei cu mere

Reteta simpla de frecatei cu mere.


Mar copt la microunde

O retata simpla de mar copt, pe care o puteti...


© 2009 - 2011
retete-mancare.ro
Toate drepturile rezervate.
Retete culinare

Supa de fasole verde

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:supe ciorbe. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Supa de fasole verde este o reteta foarte sanatoasa pentru familia dumneavoastra.
Reteta mancare de post
Ingrediente supa de fasole verde:
200 g fasole verde, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 cartof, 2 rosii, 1 lingurita faina, 2 felii unt, patrunjel verde, sare, optional: 150 ml smantana
Preparare reteta

Supa de gaina

Categoria din care face parte reteta culinara:supe ciorbe. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Supa de gaina se serveşte la masă cu taitei, crutoane de paine sau fidea, fierte separat.
Reteta mancare cu carne pasare
Ingrediente supa de gaina:
o gaina, 3-4 l apă, 1 morcov, 1 rădăcină de pătrunjel, 1 ceapă, 1 păstirnac mic, piper, sare, pătrunjel verde tocat
Preparare reteta

Supa de gaina cu orez

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:supe ciorbe. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Simpla si delicioasa.
Reteta mancare de post - fara carne
Ingrediente supa de gaina cu orez:
1 gaina, l50 g orez, 2-3 cartofi, patrunjel verde tocat, sare.
Preparare reteta

Supa de gaina cu spuma de ou

Categoria din care face parte reteta culinara:supe ciorbe. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Se serveste imediat ca sa nu se lase spuma. Dupa dorinta, se presara cu patrunjel tocat.
Reteta mancare cu carne pasare
Ingrediente supa de gaina cu spuma de ou:
2 l supa concentrata din carne de pasare , 1 lingura patrunjel verde tocat. Pentru puf: 2 oua, 1 lingurita faina, sare.
Preparare reteta

Supa de oase

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:supe ciorbe. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Reteta pentru o supa gustoasa de oase, cu taitei.
Reteta mancare cu carne vita
Ingrediente supa de oase:
1 kg oase de vacă, 300-350 g zarzavat (un morcov, un păstÓrnac de mărime mijlocie, 1/2 ţelină, o rădăcină de pătrunjel), 1 ceapă, 1 legătură pătrunjel verde, boabe de piper, sare, 2 1/2 l apă
Preparare reteta

Supa de pasare cu coltunasi

Categoria din care face parte reteta culinara:supe ciorbe. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: O supa foarte gustoasa si deosebita, datorita coltunasilor.
Reteta mancare cu carne pasare
Ingrediente supa de pasare cu coltunasi:
2,5 l supa concentrata din carne de pasare, 1 lingura patrunjel verde, putin piper, 100 g smantana. Pentru coltunasi:, 70 g faina, 2 oua, 120 g branza de vaca, sare.
Preparare reteta

Supa de pasare cu galuste

Categoria din care face parte reteta culinara:supe ciorbe. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: O supa excelenta, care inlocuieste painea cu galustele fine. Dupa gust, in timp ce fierbe supa, se pot pune si
cateva boabe de piper sau piper pisat.
Reteta mancare cu carne pasare
Ingrediente supa de pasare cu galuste:
2,5 l supa concentrata din carne de pasare, 1 legatura patrunjel verde tocat marunt, putin piper. Pentru galuste: 150 g gris, 2 oua, 1 lingurita unt, sare.
Preparare reteta

Esti STUDENT*?

Invata un job:
certificat-energetic.com
Acum ai gratuit la dispozitie
500 m2/saptamana in care poti exersa si realiza certificate de performanta energetica, sau chiar testa solutii de reabilitare termica.

* versiune disponibila in scop personal, educational.