Ultimele retete:

File de peste la microunde

Reteta de file de peste, pregatita la cuptoru...


Frecatei cu mere

Reteta simpla de frecatei cu mere.


Mar copt la microunde

O retata simpla de mar copt, pe care o puteti...


© 2009 - 2011
retete-mancare.ro
Toate drepturile rezervate.
Retete culinare

Suc de rosii

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:muraturi conserve. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Sucul de rosii preparat dupa aceasta reteta poate fi utilizat la nenumarate retete culinare si este in totalitate lipsit de aditivi sau conservanti alimentari.
Reteta mancare de post
Ingrediente suc de rosii:
Rosii, Sare
Preparare reteta

Sufleu de fasole verde

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:mancaruri tocanite. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Sufleul de fasole verde se serveste imediat, cald, in forma.
Reteta mancare de post - fara carne
Ingrediente sufleu de fasole verde:
1 kg de fasole verde(fideluta), sos alb preparat din lapte, faina si unt
Preparare reteta

Supa ardeleneasca de dovleac

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:supe ciorbe. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Reteta de supa ardeleneasca de dovleac, cu lapte batut si smantana.
Reteta mancare de post - fara carne
Ingrediente supa ardeleneasca de dovleac:
2 kg dovleac fara coaja si samburi, 1 l lapte dulce, 1,5 l lapte batut, 250 ml smantana, 2 ardei grasi, 2-3 linguri ulei, faina, boia, sare, marar
Preparare reteta

Supa ardeleneasca de varza

Categoria din care face parte reteta culinara:supe ciorbe. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Reteta ardeleneasca de supa de varza.
Reteta mancare cu carne porc
Ingrediente supa ardeleneasca de varza:
300 - 400 g kaiser afumat, 1 varza (1kg), 2 morcovi, 200 ml suc de rosii, 1 ardei verde, 1 lingura faina, smantana, boia dulce de ardei, marar verde, tocat
Preparare reteta

Supa concentrata din carne de pasare

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:supe ciorbe. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Aceasta supa se foloseste la pregatirea altor supe sau a unor preparate. Carnea se serveste cu sos picant sau orez cu legume.
Reteta mancare cu carne pasare
Ingrediente supa concentrata din carne de pasare:
500 g carne de pasare, 2 morcovi, 1 patrunjel, 1 telina, 1 ceapa, 3 cartofi, sare.
Preparare reteta

Supa de clapon

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:supe ciorbe. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Se serveste fierbinte cu crutoane de paine. Se poate prepara si fara migdale.
Reteta mancare cu carne pasare
Ingrediente supa de clapon:
Carne de clapon (cca 600-700 g) , 1 morcov, 1 patrunjel, 1 telina mica , 1 ceapa, 2 felii groase de franzela curatate de coaja si inmuiate in lapte, 7-8 migdale curatate de coaja, 2 galbenusuri, 3 linguri smantana.
Preparare reteta

Supa de fasole uscata

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:supe ciorbe. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Supa de fasole uscata este o reteta gustoasa si vara, rosiile proaspete si ardeiul verde oferindu-i o savoare deosebita.
Reteta mancare de post
Ingrediente supa de fasole uscata:
250 g fasole uscata, 1 ceapa, 1 morcov, 1 radacina patrunjel, 100 g telina, 1 ardei gras, 3 rosii (iarna suc de rosii si 1 lingura de bulion), patrunjel verde tocat, sare, piper boabe, 3 linguri ulei
Preparare reteta

Originals.ro - Magazin online cu pantofi sport, haine si accesorii

Esti STUDENT*?

Invata un job:
certificat-energetic.com
Acum ai gratuit la dispozitie
500 m2/saptamana in care poti exersa si realiza certificate de performanta energetica, sau chiar testa solutii de reabilitare termica.

* versiune disponibila in scop personal, educational.