Ultimele retete:

File de peste la microunde

Reteta de file de peste, pregatita la cuptoru...


Frecatei cu mere

Reteta simpla de frecatei cu mere.


Mar copt la microunde

O retata simpla de mar copt, pe care o puteti...


© 2009 - 2011
retete-mancare.ro
Toate drepturile rezervate.
Retete culinare

Branza de vaci

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:desert. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Reteta pentru prepararea branzei de vaci.
Reteta prajituri de post - fara carne
Ingrediente branza de vaci:
Pentru 500 g branza de vaci:, 3 litri de lapte proaspat, integral
Preparare reteta

Budinca de branza de vaci

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:desert. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Un desert bun si sanatos, continand proteine si calciu natural, care ii va incanta pe cei mici.
Reteta prajituri de post - fara carne
Ingrediente budinca de branza de vaci:
100 g unt, 100 g zahar pudra, 200 g branza de vaci, 5 oua, 1 lingurita de gris, 100 g nuci sau alune macinate, 1 praf zahar vanilat, coaja rasa de lamaie.
Preparare reteta

Budinca de carne

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:mancaruri tocanite. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Aceasta mancare este delicioasa, mai ales servita cu un sos de smantana sau de rosii.
Reteta mancare cu carne vita
Ingrediente budinca de carne:
500 g carne de vitel vita sau porc, 3-4 oua, 100 g franzela, 100 g unt , 1 lingura faina, 1 ceasca lapte, sare, piper.
Preparare reteta

Budinca de cartofi cu carne

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:mancaruri tocanite. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Aceasta reteta de musaca de cartofi e specifica zonei banatene. Se poate prepara si cu carne de miel, oaie sau piept de pasare.
Reteta mancare cu carne porc
Ingrediente budinca de cartofi cu carne:
120 g unt, 4 oua, 1 paharel smantana, 50 g cascaval ras, 500 g cartofi, 300 g carne de porc sau vita, 1 lingura untura sau de ulei, sare, piper.
Preparare reteta

Budinca de cartofi cu sunca

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara: . Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Acest aperitiv va va trezi pofta de mancare cat ati clipi.
Reteta mancare cu carne porc
Ingrediente budinca de cartofi cu sunca:
250 g cartofi fierti in coaja si trecuti prin sita, 3 oua, 40 g unt, 200 g sunca, 40 g cas, 200 g smantana, sare.
Preparare reteta

Budinca de cas proaspat

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:mancaruri tocanite. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Aceasta budinca de branza proaspata, nesarata, cu lapte, poate fi consumata si de persoanele aflate la dieta.
Reteta mancare de post - fara carne
Ingrediente budinca de cas proaspat:
250 g cas ras, 200 g pesmet fin, 1/2 l lapte, 100 g unt, 6 oua, sare.
Preparare reteta

Budinca de gris

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:desert. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Un preparat culinar dulce foarte bun, in combinatie cu dulceata, gem, sirop, sau cu un sos dulce de vanilie, ciocolata, zahar ars.
Reteta prajituri de post - fara carne
Ingrediente budinca de gris:
4 linguri gris, 1 l lapte, 3 linguri zahar tos , 4 oua, 150 g zahar pudra, 1 praf zahar vanilat, coaja rasa de lamaie.
Preparare reteta

Esti STUDENT*?

Invata un job:
certificat-energetic.com
Acum ai gratuit la dispozitie
500 m2/saptamana in care poti exersa si realiza certificate de performanta energetica, sau chiar testa solutii de reabilitare termica.

* versiune disponibila in scop personal, educational.