Ultimele retete:

File de peste la microunde

Reteta de file de peste, pregatita la cuptoru...


Frecatei cu mere

Reteta simpla de frecatei cu mere.


Mar copt la microunde

O retata simpla de mar copt, pe care o puteti...


© 2009 - 2011
retete-mancare.ro
Toate drepturile rezervate.
Retete culinare

Bomboane Cocos

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:desert. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Bomboane cu nuca de cocos. Aceste bomboane sunt usor de facut, parfumate si foarte gustoase, fiind o reteta de prajituri perfecta pentru a va serba ziua fara a petrece prea mult timp in bucatarie si fara prea mari cheltuieli.
Reteta prajituri
Ingrediente bomboane cocos:
100 g nuca de cocos (razatura de cocos), 100 ml lapte condensat, 5g zahar vanilat, zahar pudra
Preparare reteta

Bors de peste

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:supe ciorbe. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Reteta culinara de bors de peste, o mancare delicioasa!!
Reteta mancare cu peste fructe de mare
Ingrediente bors de peste:
2 kg peste, 250 g morcovi, 250 g telina, 250 g patrunjel, 300 ceapa sau praz, 50 g bulion, 2 litri bors, 500 g rosii, 50 ml ulei, sare, leusetean
Preparare reteta

Bors de stevie

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:supe ciorbe. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Reteta de bors de stevie, foarte sanatos primavara.
Reteta mancare de post
Ingrediente bors de stevie:
500 g stevie, 1 ceapa, 1 lingura ulei, 2 cartofi, 1/2 lingura de ulei, 2 litri apa, 1 litru bors
Preparare reteta

Bors de urzici

Categoria din care face parte reteta culinara:supe ciorbe. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: O reteta gustoasa si sanatoasa de bors de urzici. Desi este o reteta de post, datorita prospetimii ingredientelor, borsul de urzici este apreciat de toti.
Reteta mancare de post
Ingrediente bors de urzici:
1 litru de apa, 500 ml bors, 1 ceapa mica, 2 cartofi, 1 morcov, 1 patrunjel, 2 linguri orez, 2 linguri ulei, 2 gramezi de urzici, 1 ou, 1 lingurita de faina, sare, leustean
Preparare reteta

Bors pentru ciorbe

Categoria din care face parte reteta culinara:supe ciorbe. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Borsul preparat dupa aceasta reteta se poate folosi la diferite ciorbe sau se poate bea proaspat, mai ales daca nu este foarte acru. Borsul este un preparat probiotic, viu, care contine vitamine si fermenti activi si va mentine sanatosi.
Reteta mancare de post
Ingrediente bors pentru ciorbe:
500 grame tarite de griu, optional: 100 grame de malai, un pahar huste sau drojdie de bere cat o bobita de mazare
Preparare reteta

Bors pescaresc

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:supe ciorbe. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Borsul pescaresc este un fel de mancare delicios. Borsul se serveste cald, cu mamaliguta fierbinte.
Reteta mancare cu peste fructe de mare
Ingrediente bors pescaresc:
2 kg capete si cozi de peste, 500 g morcovi si albitura, 200 g ceapa, 50 g orez, 50 g bulion, 1,5 l bors, 50 ml ulei, 1 kg rosii, sare, leustean verde
Preparare reteta

Branza cu chimen si boia

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:aperitive. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Reteta ardeleneasca traditionala, aceasta pasta picanta de branza cu condimente este delicioasa ca aperitiv sau la micul dejun.
Reteta mancare de post - fara carne
Ingrediente branza cu chimen si boia:
300 g branza de burduf sau cas de oaie proaspat, 100 g unt, 1 lingurita boia dulce, 1 varf de cutit chimen pisat marunt, sare dupa gust
Preparare reteta

Esti STUDENT*?

Invata un job:
certificat-energetic.com
Acum ai gratuit la dispozitie
500 m2/saptamana in care poti exersa si realiza certificate de performanta energetica, sau chiar testa solutii de reabilitare termica.

* versiune disponibila in scop personal, educational.