Ultimele retete:

File de peste la microunde

Reteta de file de peste, pregatita la cuptoru...


Frecatei cu mere

Reteta simpla de frecatei cu mere.


Mar copt la microunde

O retata simpla de mar copt, pe care o puteti...


© 2009 - 2011
retete-mancare.ro
Toate drepturile rezervate.
Retete culinare

Pui umplut

Sugestie de prezentare

Reteta trimisa de:

Patacav.

Descrierea retetei:

O delicioasa reteta de pui umplut cu ierburi aromate. Se serveste cu piure sau legume la cuptor si salata.

Ingrediente pui umplut:

1 pui mai mare
1 ceapa mare
1 ou rascopt
1 ou crud
50 g unt
ficatul de la pui
sare
piper.

Modul de preparare a retetei:
Cu ajutorul unei linguri de metal (cu coada lingurii), se desprinde pielea de carne, incepand cu partea de la gusa. Se sareaza in interior si pe dinafara. Ceapa si ficatul tocate marunt se inabusa in unt si se adauga sare si piper. Cand s-au inmuiat, se ia amestecul de pe foc si se lasa sa se raceasca, dupa care se adauga oul crud, oul fiert taiat marunt, patrunjelul tocat si, daca mai este necesar, sare. Se condimenteaza cu piper, usturoi si ierburi aromate: rozmarin, oregano, coriandru sau patrunjel. Cu aceasta compozitie se umple locul ramas liber dintre carne si piele. Se coase cu ata, se inveleste in folie de aluminiu, se pune pe o tava si se da la cuptor.

Retete Culinare Similare

Friptura de pui exotic

Descrierea retetei:

Reteta culinara fusion de friptura din pui pregatita in stil Thai, servita cu salsa de legume. Aceasta reteta va impresiona fara indoiala invitatii dumneavoastra!
Preparare reteta

Piept de pui la cuptor

Sugestie de prezentare

Descrierea retetei:

Cu aceasta reteta simpla de piept de pui la cuptor puteti prepara rapid un dejun gustos pentru 2-3 persoane, fara a fi nevoita sa petreceti prea mult timp in bucatarie sau sa spalati o multime de vase!
Preparare reteta

Friptura de pui la cuptor

Sugestie de prezentare

Descrierea retetei:

Friptura de pui la cuptor se serveste cu legume sote si sosul format in tava in care a fost preparat puiul.
Preparare reteta

Pui la tava

Sugestie de prezentare

Descrierea retetei:

Puiul la tava se serveste cald, cu cartofi si salata, maioneza cu usturoi.
Aceasta mancare poate fi consumata si in regimurile de slabire, cu conditia ca sosul de unt sa fie consumat moderat si sa nu se consume paine sau alte surse de carbohidrati (cartofi, paste etc.) la aceeasi masa. Consumat cu multa salata verde, salata de varza sau castraveti murati puiul la tava este excelent si poate fi inclus intr-o dieta disociata care va poate mentine silueta.
Preparare reteta
Originals.ro - Magazin online cu pantofi sport, haine si accesorii

Esti STUDENT*?

Invata un job:
certificat-energetic.com
Acum ai gratuit la dispozitie
500 m2/saptamana in care poti exersa si realiza certificate de performanta energetica, sau chiar testa solutii de reabilitare termica.

* versiune disponibila in scop personal, educational.