Retete Mancare

Copyright © 2008 - 2017 retete-mancare.ro. Toate drepturile rezervate.



Pui la tava

Categorii: Retete friptura gratar, Retete carne pasare, Bucatarie internationala

Reteta trimisa de: Ionita P.

Descrierea retetei: Puiul la tava se serveste cald, cu cartofi si salata, maioneza cu usturoi.
Aceasta mancare poate fi consumata si in regimurile de slabire, cu conditia ca sosul de unt sa fie consumat moderat si sa nu se consume paine sau alte surse de carbohidrati (cartofi, paste etc.) la aceeasi masa. Consumat cu multa salata verde, salata de varza sau castraveti murati puiul la tava este excelent si poate fi inclus intr-o dieta disociata care va poate mentine silueta.

Ingrediente pui la tava:
2 pui mijlocii
1 lingura de unt
sare
optional: rozmarin, vin alb

Preparare pui la tava:
Se curata puii, se spala si se sareaza. Daca folosim rozmarin sau alte ierburi aromate le putem toca si amesteca cu unt, apoi frecam puii cu ele si le indesam sub pielita de pe piept.
Se pun puii intr-o tava potrivita, cu putin unt. Se dau puii la cuptor si se ung din cand in cand cu untul topit. Cand sunt aproape gata, nu se mai ung cu unt, ca sa se rumeneasca frumos pe deasupra. Sosul din tava se mai lasa sa fiarba cu o lingura de apa sau vin alb.
Se strecoara sosul si se serveste in sosiera.

PRINTEAZA


Alti vizitatori au fost interesati si de: Retete Prajituri Retete Paste Retete de Pui