Retete Mancare

Copyright © 2008 - 2017 retete-mancare.ro. Toate drepturile rezervate.



Pui cu gulii

Categorii: Retete mancaruri tocanite, Retete carne pasare, Bucatarie romaneasca

Reteta trimisa de: Marian Florea

Descrierea retetei: Mancare de pui cu gulii. Inainte de a se servi, se mai adauga putin patrunjel tocat. La masa se serveste cu smantana.

Ingrediente pui cu gulii:
1 pui
2 linguri untura(sau 3 ulei)
1 varf de cutit boia
800 g gulii
3 linguri smantana
patrunjel verde tocat
3-4 catei de usturoi pisat marunt, sare.

Preparare pui cu gulii:
Guliile, curatate de coaja si spalate, se taie in patratele mai subtiri, care se inabusa intr-o lingura de untura incinsa. Cand guliile s-au inmuiat se sareaza si se adauga patrunjelul. Intre timp, in restul de untura incinsa se rumenesc bucatile de carne si se scot pe o farfurie. In untura ramasa se adauga faina si cand a capatat o culoare galbena-aurie, se pune boiaua. Se stinge cu putina apa ca sa formeze un sos. Se adauga guliile, carnea, sarea necesara, usturoiul si se lasa la foc potrivit sa scada.

PRINTEAZA


Alti vizitatori au fost interesati si de: Retete Prajituri Retete Paste Retete de Pui