Retete Mancare

Copyright © 2008 - 2017 retete-mancare.ro. Toate drepturile rezervate.



Pui cu conopida

Categorii: Retete mancaruri tocanite, Retete carne pasare, Bucatarie internationala

Reteta trimisa de: Luminita P

Descrierea retetei: Mancarea de pui cu conopida este o reteta gustoasa si usor de pregatit. Se poate servi calda sau la temperatura camerei, cu sau fara smantana.

Ingrediente pui cu conopida:
1 kg conopida
1 ceapa
1 piept de pui
1 lingura faina
5 rosii sau 150 g bulion
1 legatura patrunjel
sare, ulei

Preparare pui cu conopida:
Ceapa se toaca marunt si se pune la calit. Se adauga pieptul de pui taiat fasii si sare. Se acopera si se lasa sa fiarba carnea 20 - 30 minute. Se adauga conopida spalata si desfacuta in buchetele. Cand conopida si carnea sunt fierte, se adauga rosiile curatate de coaja sau bulionul dizolvat in putina apa. Se mai lasa 3-5 minute, se dizolva faina in 2-3 linguri de sos si se adauga la mancare. Se lasa pe foc inca 2-3 clocote sa se lege sosul, apoi se stinge focul, se presara patrunjelul tocat marunt peste puiul cu conopida si se acopera.

PRINTEAZA


Alti vizitatori au fost interesati si de: Retete Prajituri Retete Paste Retete de Pui