Retete Mancare

Copyright © 2008 - 2017 retete-mancare.ro. Toate drepturile rezervate.



Placinta de carne

Categorii: Retete aperitive, Retete carne pasare, Bucatarie internationala

Reteta trimisa de: Cristids

Descrierea retetei: Se taie si se serveste cald sau rece cu muraturi sau sos de rosii.

Ingrediente placinta de carne:
1 kg carne tocata de pui (amestec porc+ vita)
3 cepe potrivite
2 morcovi
100 gr unt (margarina)
250 gr smāntāna grasa
2-3 oua
2 linguri gris
1 Ardei gras rosu - capia (gogosar)
1 pachet aluat foietaj (frantuzesc)
200 gr. cascaval
1 praf de copt

Preparare placinta de carne:
Ceapa se taie marunt, morcovul se da prin razatoare marunt, ardeiul gras se taie cubulete, se pun la inabusit in untul topit pina isi imprumuta culoarea.
Smintina se amesteca cu grisul, ouale batute si praful de copt.
Peste carnea tocata se pun legumele inabusite, se pune smintina, se condimenteaza dupa gust cu sare si piper si se amesteca pina la omogenizare
Intr-o tava unsa cu ulei sau unt se pune hirtie de copt apoi se pune primul blat de foietaj peste care se pune umplutura. Se presara un strat de cascaval ras si apoi al doilea blat, se da cuptor.
Cind este aproape gata se presara putin cascaval si se da din nou la cuptor

PRINTEAZA


Alti vizitatori au fost interesati si de: Retete Prajituri Retete Paste Retete de Pui