Ultimele retete:

File de peste la microunde

Reteta de file de peste, pregatita la cuptoru...


Frecatei cu mere

Reteta simpla de frecatei cu mere.


Mar copt la microunde

O retata simpla de mar copt, pe care o puteti...


© 2009 - 2011
retete-mancare.ro
Toate drepturile rezervate.
Retete culinare

Reteta trimisa de:

Mihail_florea 57

Descrierea retetei:

Pireul de cartofi se serveste ca garnitura la fripturi sau la parjoale.

Ingrediente pireu de cartofi:

1/2 kg cartofi
2 felii de unt
cateva linguri de lapte

Modul de preparare a retetei:
Se curata cartofii, se spala si se pun la fiert cu apa cat cuprinde si sare. Dupa ce au fiert, se scurge apa, se pune untul si se sfarama, frecandu-i bine, pana devin spumosi ca o crema. Putem sa preparam piureul si la mixer dar acesta capata alta consistenta si devine clisos. Putin cate putin, se incorporeaza in pireu 2-3 linguri de lapte. Se gusta pireul de cartofi de sare si, daca este prea gros se mai poate adauga unt, lapte sau ulei.

Printeaza reteta Pireu de cartofi Printeaza reteta
Retete Culinare Similare

Cartofi taranesti

Descrierea retetei:

Cartofii taranesti sunt o reteta culinara de post gustoasa si usor de preparat.
Preparare reteta

Tocanita de cartofi cu carne de porc

Sugestie de prezentare

Descrierea retetei:

Tocanita de cartofi cu carne de porc este o mancare satioasa si gustoasa, care va deveni preferata familiei dumneavoastra.
Preparare reteta

Crochete de cartofi

Sugestie de prezentare

Descrierea retetei:

Crochetele de cartofi se servesc cu orice legume dar pot insoti si fripturi.
Preparare reteta

Musaca de cartofi

Sugestie de prezentare

Descrierea retetei:

Reteta de musaca de cartofi.
Preparare reteta

Esti STUDENT*?

Invata un job:
certificat-energetic.com
Acum ai gratuit la dispozitie
500 m2/saptamana in care poti exersa si realiza certificate de performanta energetica, sau chiar testa solutii de reabilitare termica.

* versiune disponibila in scop personal, educational.