Ultimele retete:

File de peste la microunde

Reteta de file de peste, pregatita la cuptoru...


Frecatei cu mere

Reteta simpla de frecatei cu mere.


Mar copt la microunde

O retata simpla de mar copt, pe care o puteti...


© 2009 - 2011
retete-mancare.ro
Toate drepturile rezervate.
Retete culinare

Peste la cuptor

Sugestie de prezentare

Reteta trimisa de:

Irina

Descrierea retetei:

Pestele la cuptor este o reteta de mancare dietetica dar foarte gustoasa, pe care o puteti pregati in mai putin de o ora.

Ingrediente peste la cuptor:

1 kg file de peste oceanic sau trunchi /file de peste
1 pahar vin alb
3-4 linguri ulei de masline sau de floarea soarelui
1/2 lingurita sare, 10-15 boabe de piper, 2-3 foi de dafin, optional: cimbru

Modul de preparare a retetei:
Se curata pestele de maruntaie daca este necesar, se indeparteaza capul si aripioarele, apoi se spala. Daca folosim trunchi de peste sau file acesta se pune la mancare asa cum este, chiar inghetat.
Pestele se pune intr-o cratita de 2 l. Daca a avut icre sau lapti se pot pune si acestia. Se toarna peste el vinul alb, uleiul si se adauga sarea, piperul si foile de dafin. Nu adaugati apa, pestele va lasa suficienta apa cand este gatit.
Se acopera cratita si se da la cuptor 40 min - 1 h. Este gata cand este suficient de scazut si are o culoare frumoasa.
Pestele la cuptor se poate servi cald sau rece, cu lamaie sau otet balsamic. Icrele sau laptii se pot consuma ca atare sau se pot pasa si amesteca in sos.

Printeaza reteta Peste la cuptor Printeaza reteta
Retete Culinare Similare

File de peste la microunde

Sugestie de prezentare

Descrierea retetei:

Reteta de file de peste, pregatita la cuptorul cu microunde.
Preparare reteta

Rulada din piept de pui

Sugestie de prezentare

Descrierea retetei:

Rulada din piept de pui, branza Gorgonzolla si felii apetisante de sunca.
Preparare reteta

Ciulama de pui

Sugestie de prezentare

Descrierea retetei:

Ciulamaua cu pui este o reteta de mancare traditionala romaneasca.
Preparare reteta

Gulas de vita

Sugestie de prezentare

Descrierea retetei:

Gulasul de vita se serveste fierbinte, cu galusti din gris, paste fainoase sau cartofi fierti.
Preparare reteta

Esti STUDENT*?

Invata un job:
certificat-energetic.com
Acum ai gratuit la dispozitie
500 m2/saptamana in care poti exersa si realiza certificate de performanta energetica, sau chiar testa solutii de reabilitare termica.

* versiune disponibila in scop personal, educational.