Retete Mancare

Copyright © 2008 - 2017 retete-mancare.ro. Toate drepturile rezervate.



Pate din peste afumat

Categorii: Retete aperitive, Retete peste fructe de mare, Bucatarie internationala

Reteta trimisa de: Anna Maria Gh

Descrierea retetei: Pateul de peste afumat poate fi servit ca aperitiv sau poate fi folosit la prepararea sandwich-urilor.

Ingrediente pate din peste afumat:
200 g peste afumat
100 g unt
piper macinat
optional: marar tocat, patrunjel tocat, 3-4 linguri smantana

Preparare pate din peste afumat:
Se curata pestele afumat de oase si piele, apoi se sfarama cu furculita sau cu mixerul pana are consistenta unei paste. Se adauga untul si restul ingredientelor si se continua omogenizarea.
Pentru o consistenta cremoasa frecati in prealabil untul spuma sau adaugati cateva linguri de smantana pateului de peste afumat.

PRINTEAZA


Alti vizitatori au fost interesati si de: Retete Prajituri Retete Paste Retete de Pui