Ultimele retete:

File de peste la microunde

Reteta de file de peste, pregatita la cuptoru...


Frecatei cu mere

Reteta simpla de frecatei cu mere.


Mar copt la microunde

O retata simpla de mar copt, pe care o puteti...


© 2009 - 2011
retete-mancare.ro
Toate drepturile rezervate.
Retete culinare

Pate din peste afumat

Sugestie de prezentare

Reteta trimisa de:

Anna Maria Gh

Descrierea retetei:

Pateul de peste afumat poate fi servit ca aperitiv sau poate fi folosit la prepararea sandwich-urilor.

Ingrediente pate din peste afumat:

200 g peste afumat
100 g unt
piper macinat
optional: marar tocat, patrunjel tocat, 3-4 linguri smantana

Modul de preparare a retetei:
Se curata pestele afumat de oase si piele, apoi se sfarama cu furculita sau cu mixerul pana are consistenta unei paste. Se adauga untul si restul ingredientelor si se continua omogenizarea.
Pentru o consistenta cremoasa frecati in prealabil untul spuma sau adaugati cateva linguri de smantana pateului de peste afumat.

Printeaza reteta Pate din peste afumat Printeaza reteta
Retete Culinare Similare

Peste marinat

Sugestie de prezentare

Descrierea retetei:

Pentru prepararea acestei retete de peste marinat putem folosi diferite tipuri de peste oceanic: rechin, Pangasius, scrumbie, macrou sau hering.
Preparare reteta

Crochete din peste

Sugestie de prezentare

Descrierea retetei:

Crochetele din peste se pot servi simple sau cu diferite sosuri, ca aperitiv, sau pot fi utilizate pentru prepararea sandwich-urilor.
Preparare reteta

Pateu de vita cu ciuperci

Descrierea retetei:

Reteta pentru prepararea pateului de vita cu ciuperci.
Preparare reteta

Oua picante cu afumatura

Sugestie de prezentare

Descrierea retetei:

Un aperitiv delicios si simplu de realizat.
Preparare reteta

Esti STUDENT*?

Invata un job:
certificat-energetic.com
Acum ai gratuit la dispozitie
500 m2/saptamana in care poti exersa si realiza certificate de performanta energetica, sau chiar testa solutii de reabilitare termica.

* versiune disponibila in scop personal, educational.