Retete Mancare

Copyright © 2008 - 2017 retete-mancare.ro. Toate drepturile rezervate.



Pastrama de oaie la gratar

Categorii: Retete friptura gratar, Retete carne miel berbec, Bucatarie balcanica

Reteta trimisa de: A_Anton

Descrierea retetei: Pastrama de oaie la gratar este o reteta de mancare traditionala romaneasca. Se serveste langa gratar, fierbinte, cu un pahar de vin rosu, rece.

Ingrediente pastrama de oaie la gratar:
1 kg pastrama de oaie

Preparare pastrama de oaie la gratar:
Se pregateste jaraticul. Gratarul se curata si se unge cu o bucata de slanina, pentru ca pastrama sa nu se lipeasca de gratar.
Bucatile de pastrama, bine patrunse de saramura, se aranjeaza pe gratar. Din cand in cand se intorc si se stropesc cu saramura in care a fost preparata pastrama. Daca folosim pastrama de oaie cumparata, se pregateste un mujdei dintr-o capatana de usturoi, sare si piper si se umezesc bucatile de pastrama de oaie cu acest sos.

PRINTEAZA


Alti vizitatori au fost interesati si de: Retete Prajituri Retete Paste Retete de Pui