Ultimele retete:

File de peste la microunde

Reteta de file de peste, pregatita la cuptoru...


Frecatei cu mere

Reteta simpla de frecatei cu mere.


Mar copt la microunde

O retata simpla de mar copt, pe care o puteti...


© 2009 - 2011
retete-mancare.ro
Toate drepturile rezervate.
Retete culinare

Reteta trimisa de:

A_Anton

Descrierea retetei:

Pastrama de oaie pregatita dupa aceasta reteta de mancare este delicioasa la gratar sau preparata la tava si servita cu mamaliguta.

Ingrediente pastrama de oaie:

1 kg carne dezosata de miel sau oaie
mujdei din 2 capatani de usturoi
1 lingurita de sare
1 lingurita piper rasnit
4-6 linguri vin alb
1/2 lingurita boia
1/2 lingurita cimbru uscat

Modul de preparare a retetei:
Carnea se taie bucati subtiri de 1-2 cm, pentru ca pastrama de oaie sa fie bine patrunsa, in timp mai scurt. Se pregateste saramura, amestecand mujdeiul de usturoi cu restul condimentelor si sarea. Cu acest sos se freaca bine bucatile de carne, care se pun apoi intr-un castron. Se toarna vinul in vasul in care am facut mujdeiul, se clateste si se varsa apoi peste pastrama de oaie. Castronul cu pastrama de oaie se leaga la gura cu folie de plastic si se da la frigider aproximativ 7 zile. Este bine ca in fiecare zi sa rearanjam pastrama de oaie astfel incat sa stea in saramura toate bucatile.

Printeaza reteta Pastrama de oaie Printeaza reteta
Retete Culinare Similare

Pastrama de oaie la gratar

Sugestie de prezentare

Descrierea retetei:

Pastrama de oaie la gratar este o reteta de mancare traditionala romaneasca. Se serveste langa gratar, fierbinte, cu un pahar de vin rosu, rece.
Preparare reteta
Originals.ro - Magazin online cu pantofi sport, haine si accesorii

Esti STUDENT*?

Invata un job:
certificat-energetic.com
Acum ai gratuit la dispozitie
500 m2/saptamana in care poti exersa si realiza certificate de performanta energetica, sau chiar testa solutii de reabilitare termica.

* versiune disponibila in scop personal, educational.