Retete Mancare

Copyright © 2008 - 2017 retete-mancare.ro. Toate drepturile rezervate.



Paste cu ton si cascaval

Categorii: Retete paste, Retete peste fructe de mare, Bucatarie italiana

Reteta trimisa de: Gabriela Ramona

Descrierea retetei: O reteta italiana de paste cu ton si cascaval, gustoasa si usor de preparat.

Ingrediente paste cu ton si cascaval:
paste (in ce forma si dimensiuni doriti)
tomate
cascaval ras 250g
ton la cutie 400g - 500g
ulei masline

Preparare paste cu ton si cascaval:
Se fierb pastele in apa cu sare si un pic de ulei de masline dupa care se scurg si se trec sub un jet de apa rece. Se incinge putin ulei de masline (cam 1 lingura si jumatate) intr-o cratita mai inalta, se pun tomatele si se lasa sa fiarba un pic la foc mic, dupa care se pun pastele, tonul si cascavalul ras si se sareaza (atentie ca si in apa ati pus sare cand s-au fiert pastele), se amesteca pana ce cascavalul incepe sa se intinda.

POFTA BUNA!

PRINTEAZA


Alti vizitatori au fost interesati si de: Retete Prajituri Retete Paste Retete de Pui