Ultimele retete:

File de peste la microunde

Reteta de file de peste, pregatita la cuptoru...


Frecatei cu mere

Reteta simpla de frecatei cu mere.


Mar copt la microunde

O retata simpla de mar copt, pe care o puteti...


© 2009 - 2011
retete-mancare.ro
Toate drepturile rezervate.
Retete culinare

Reteta trimisa de:

Emanuela

Descrierea retetei:

Aceasta reteta de paste cu branza de soia (tofu) este extraordinara in timpul posturilor. Daca nu tinem post putem adauga parmezan ras in paste, ceea ce le va face si mai gustoase.

Ingrediente paste cu tofu:

500 g paste
5 linguri ulei de masline
2-3 linguri sos pentru paste paste (cu rosii uscate la soare sau busuioc, dupa gust)
400 g tofu
300 g ciuperci
50 g rondele de masline
1 lingurita capere
busuioc verde

Modul de preparare a retetei:
Se fierb pastele in apa putin sarata, conform instructiunilor de pe ambalaj si preferintelor proprii.
Se pun 2 linguri ulei de masline intr-o tigaie si se prajesc cubuletele de tofu, cu sare si piper. Se tin pe foc pana capata o culoare uniforma, maroniu-deschis. Cand sunt gata se rastoarna pe servetele de hartie ca sa eliminam excesul de ulei.
Se pun in tigaie 2 linguri de ulei si se calesc ciupercile taiate felioare. Se tin pe foc aproximativ 5 minute, la foc iute, amestecand sa nu se prinda. Se adauga maslinele, caperele, tofu si sosul de paste, 3 linguri ulei de masline. Se mai tin pe foc 5 minute, amestecand, apoi se rastoarna peste pastele fierte si se servesc.

Retete Culinare Similare

Paste late cu scoici

Sugestie de prezentare

Descrierea retetei:

O reteta italiana foarte buna, aceste paste late cu scoici vor fi cu siguranta in atentia invitatilor dumneavoastra.
Preparare reteta

Paste cu ton si cascaval

Descrierea retetei:

O reteta italiana de paste cu ton si cascaval, gustoasa si usor de preparat.
Preparare reteta

Paste cu sos ragu

Sugestie de prezentare

Descrierea retetei:

Pastele cu sos ragu sunt o mancare gustoasa si excelenta, pentru toata familia.
Preparare reteta

Paste cu ton

Sugestie de prezentare

Descrierea retetei:

Reteta clasica italiana de paste cu ton. Preparati o cantitate mai mare de sos o data, pentru a petrece mai putin timp in bucatarie si a spala mai putine vase! Pentru nu deveni o reteta monotona, condimentati de fiecare data altfel pastele cu ton, cu masline, capere sau cipolline sotto aceto (cepsoare murate in otet), dupa gust.
Preparare reteta

Esti STUDENT*?

Invata un job:
certificat-energetic.com
Acum ai gratuit la dispozitie
500 m2/saptamana in care poti exersa si realiza certificate de performanta energetica, sau chiar testa solutii de reabilitare termica.

* versiune disponibila in scop personal, educational.