Ultimele retete:

File de peste la microunde

Reteta de file de peste, pregatita la cuptoru...


Frecatei cu mere

Reteta simpla de frecatei cu mere.


Mar copt la microunde

O retata simpla de mar copt, pe care o puteti...


© 2009 - 2011
retete-mancare.ro
Toate drepturile rezervate.
Retete culinare

Paste cu spanac si kaizer

Categorii: Retete paste, Retete carne porc, Bucatarie italiana

Paste cu spanac si kaizer

Sugestie de prezentare

Reteta trimisa de:

Anna Maria Gh

Descrierea retetei:

Reteta de paste cu spanac absolut delicioasa, simplu de realizat si pe care o puteti pregati in mai putin de 30 de minute.

Ingrediente paste cu spanac si kaizer:

500 g paste
300 g spanac proaspat, curatat, sau de la conserva
75 g kaizer impanat
1 ardei iute
3 catei de usturoi
1 ceapa mica
2-3 linguri ulei
Parmezan, cas sarat sau branza telemea

Modul de preparare a retetei:
Se curata si se spala bine spanacul. Daca folosim spanac de la conserva se scurge si se toaca. Daca folosim spanac tocat si congelat, se adauga direct peste ingrediente.
Se pun pastele la fiert in apa cu sare. Intre timp, se pune uleiul intr-o cratita de 5 l, si se caleste in el kaizerul taiat felioare, ceapa, usturoiul si ardeiul iute curatat de samburi si tocat. Se poate folosi si ardei gras. Dupa 2-3 minute se adauga spanacul. Se tine pe foc pana cand frunzele se inmoaie (daca folosim spanac proaspat) sau, daca folosim spanac congelat, 3- 5 minute dupa ce s-a dezghetat complet.
Se scurg pastele, pastrand cateva linguri din apa in care au fiert, pe care le vom adauga la paste daca acestea ies prea uscate.
Se pun pastele peste spanac, se adauga branza si se amesteca 2-3 minute, pe foc. Daca pastele au iesit uscate, se adauga un pic din apa in care au fiert. Se gusta de sare si daca mai trebuie

Printeaza reteta Paste cu spanac si kaizer Printeaza reteta
Retete Culinare Similare

Paste late cu scoici

Sugestie de prezentare

Descrierea retetei:

O reteta italiana foarte buna, aceste paste late cu scoici vor fi cu siguranta in atentia invitatilor dumneavoastra.
Preparare reteta

Paste cu ton si cascaval

Descrierea retetei:

O reteta italiana de paste cu ton si cascaval, gustoasa si usor de preparat.
Preparare reteta

Paste cu sos ragu

Sugestie de prezentare

Descrierea retetei:

Pastele cu sos ragu sunt o mancare gustoasa si excelenta, pentru toata familia.
Preparare reteta

Paste cu ton

Sugestie de prezentare

Descrierea retetei:

Reteta clasica italiana de paste cu ton. Preparati o cantitate mai mare de sos o data, pentru a petrece mai putin timp in bucatarie si a spala mai putine vase! Pentru nu deveni o reteta monotona, condimentati de fiecare data altfel pastele cu ton, cu masline, capere sau cipolline sotto aceto (cepsoare murate in otet), dupa gust.
Preparare reteta

Esti STUDENT*?

Invata un job:
certificat-energetic.com
Acum ai gratuit la dispozitie
500 m2/saptamana in care poti exersa si realiza certificate de performanta energetica, sau chiar testa solutii de reabilitare termica.

* versiune disponibila in scop personal, educational.