Ultimele retete:

File de peste la microunde

Reteta de file de peste, pregatita la cuptoru...


Frecatei cu mere

Reteta simpla de frecatei cu mere.


Mar copt la microunde

O retata simpla de mar copt, pe care o puteti...


© 2009 - 2011
retete-mancare.ro
Toate drepturile rezervate.
Retete culinare

Paste cu spanac

Sugestie de prezentare

Reteta trimisa de:

cristian

Descrierea retetei:

Reteta de paste cu spanac. Reteta poate fi pregatita si ca reteta de post, fara branza, in acest caz dupa ce se adauga la paste spanacul se va pune sare dupa gust.

Ingrediente paste cu spanac:

200 g spanac congelat
500 g paste
4 linguri ulei
6 catei de usturoi
1 ardei gras
branza telemea sau parmezan

Modul de preparare a retetei:
In cazul in care folositi spanac proaspat: spalati spanacul, apoi opariti frunzele de spanac in apa cu sare, scurgeti bine spanacul. Dupa ce este bine scurs, tocati frunzele de spanac cat mai fin.
Puneti pastele in apa clocotita, pe foc mediu, si lasati-le sa fiarba. Intre timp taiati fasii cat mai subtiri ardeiul gras. Puneti uleiul intr-o cratita, tocati 3 catei de usturoi si ii puneti in uleiul incins. Adaugati ardeiul gras taiat fasii subtiri si spanacul.
Cand pastele au fiert se iau de pe foc, se scurg, se clatesc cu apa rece si se adauga la spanac. Puneti si restul de usturoi, tocat marunt. Adaugati branza data pe razatoare, dupa gust.

Printeaza reteta Paste cu spanac Printeaza reteta
Retete Culinare Similare

Paste late cu scoici

Sugestie de prezentare

Descrierea retetei:

O reteta italiana foarte buna, aceste paste late cu scoici vor fi cu siguranta in atentia invitatilor dumneavoastra.
Preparare reteta

Paste cu ton si cascaval

Descrierea retetei:

O reteta italiana de paste cu ton si cascaval, gustoasa si usor de preparat.
Preparare reteta

Paste cu sos ragu

Sugestie de prezentare

Descrierea retetei:

Pastele cu sos ragu sunt o mancare gustoasa si excelenta, pentru toata familia.
Preparare reteta

Paste cu ton

Sugestie de prezentare

Descrierea retetei:

Reteta clasica italiana de paste cu ton. Preparati o cantitate mai mare de sos o data, pentru a petrece mai putin timp in bucatarie si a spala mai putine vase! Pentru nu deveni o reteta monotona, condimentati de fiecare data altfel pastele cu ton, cu masline, capere sau cipolline sotto aceto (cepsoare murate in otet), dupa gust.
Preparare reteta

Esti STUDENT*?

Invata un job:
certificat-energetic.com
Acum ai gratuit la dispozitie
500 m2/saptamana in care poti exersa si realiza certificate de performanta energetica, sau chiar testa solutii de reabilitare termica.

* versiune disponibila in scop personal, educational.