Retete Mancare

Copyright © 2008 - 2017 retete-mancare.ro. Toate drepturile rezervate.



Pandispan

Categorii: Retete prajituri, , Bucatarie internationala

Reteta trimisa de: Violeta B.

Descrierea retetei: Pandispanul se foloseste la prepararea diferitelor torturi si prajituri, dar se poate consuma si ca atare.

Ingrediente pandispan:
6 oua
6 linguri de zahar + zahar vanilat
6 linguri de faina
un praf de sare

Preparare pandispan:
Pandispanul se poate prepara in trei feluri:
1. Se bat ouale intregi cu zaharul vanilat, pana se face ca o crema spumoasa. Se adauga faina, amestecand usor.
2. Se amesteca mai intai galbenusurile cu zaharul si apoi se adauga faina si albusurile batute spuma tare. Se amesteca usor, cu un tel.
3. Se bat albusurile cu zaharul, ca pentru bezele si apoi se adauga galbenusurile si apoi faina.
Mie cel mai bine imi iese pandispanul cand il prepar dupa reteta 2, ramane mai pufos.
Coca de pandispan se coace la foc potrivit, in tava unsa cu unt sau tapetata cu hartie de pergament.

PRINTEAZA


Alti vizitatori au fost interesati si de: Retete Prajituri Retete Paste Retete de Pui