Retete Mancare

Copyright © 2008 - 2017 retete-mancare.ro. Toate drepturile rezervate.



Oua umplute cu ficatei de pasare

Categorii: Retete aperitive, Retete carne pasare, Bucatarie mexicana

Reteta trimisa de: Gigel mircea

Descrierea retetei: Un exceptional aperitiv, care va fi preferatul invitatilor dumneavoastra.

Ingrediente oua umplute cu ficatei de pasare:
6 oua
150 g ficatei de pasare
30 g unt

2-3 ardei iuti
sucul de la o lamaie
4-5 linguri vin alb
sare
piper dupa gust si putina nucsoara
cateva foi de salata verde.

Preparare oua umplute cu ficatei de pasare:
Se fierb ouale tari, se curata de coaja, se taie in jumatati pe lung si se scot cu grija galbenusurile. In timp ce ouale sunt la fiert se prajesc ficateii de pasare in putin unt, se lasa sa se raceasca si apoi se trec de doua ori prin masina de tocat.
Intr-un castron se freaca galbenusurile cu vinul si zeama de lamaie pana se obtine o pasta omogena. Se adauga ficatul tocat si se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, nucsoara pisata, ardeiul iute curatat de seminte si tocat marunt sau boia de ardei iute, amestecand totul bine.
Pasta obtinuta se toarna cu in jumatatile de ou. Se asaza pe o farfurie si se decoreaza cu salata verde.

PRINTEAZA


Alti vizitatori au fost interesati si de: Retete Prajituri Retete Paste Retete de Pui