Ultimele retete:

File de peste la microunde

Reteta de file de peste, pregatita la cuptoru...


Frecatei cu mere

Reteta simpla de frecatei cu mere.


Mar copt la microunde

O retata simpla de mar copt, pe care o puteti...


© 2009 - 2011
retete-mancare.ro
Toate drepturile rezervate.
Retete culinare

Reteta trimisa de:

George_n

Descrierea retetei:

Se serveste cu cartofi prajiti si salata.

Ingrediente miel umplut:

1 piept intreg de miel
200 g ficat
1 ceapa
1 ou crud
1 ou fiert rascopt
100 g franzela
sare, piper.

Modul de preparare a retetei:
Din carne se scot oasele dupa care, cu ajutorul unui cutit cu varful ascutit, se face o punga. In aceasta punga se pune un amestec obtinut din ficatul tocat marunt, ceapa calita in untura, oul crud, oul fiert taiat in cuburi, franzela muiata in lapte si stoarsa bine, sare, piper, dupa gust. Locul deschizaturii se coase cu un ac mare, pe muchie. Carnea se pune in cratita. Peste ea se toarna ulei fierbinte, se acopera cu un capac si se frige inabusit la foc mic aproximativ 10 minute, adaugandu-se cate putina apa calda. Se da apoi cratita la cuptor, fara capac, sa se friga in continuare, stropind mereu friptura cu sosul ei. Inainte de a se servi se scot atele cu atentie.

Retete Culinare Similare

Crap umplut cu orez

Descrierea retetei:

Recomand aceasta mancare de crap umplut cu orez oricui ii place pestele, intrucat este deosebit de gustoasa.
Preparare reteta

Friptura de miel marinat in sos de iaurt

Sugestie de prezentare

Descrierea retetei:

Friptura de miel marinat in sos de iaurt este o reteta culinara delicioasa pentru masa de Pasti. Carnea de miel pregatita astfel va fi mai frageda si va avea o aroma deosebita, insa trebuie sa lasam carnea de miel la marinat cel putin 12- 24 ore pentru a avea rezultate bune. Cand o lasam mai putin, pulpa de miel trebuie crestata mai adanc, pentru ca sosul sa o marineze mai repede. Pofta buna!
Preparare reteta

Pulpa de miel cu ierburi aromate (friptura de miel)

Sugestie de prezentare

Descrierea retetei:

Pulpa de miel cu ierburi aromate este o reteta delicioasa, potrivita pentru o masa imbelsugata de Paste. Friptura de miel se serveste cu un sos pregatit din sosul lasat de miel, amestecat cu faina, unt si vin rosu.
Preparare reteta

Pui umplut

Sugestie de prezentare

Descrierea retetei:

O delicioasa reteta de pui umplut cu ierburi aromate. Se serveste cu piure sau legume la cuptor si salata.
Preparare reteta

Esti STUDENT*?

Invata un job:
certificat-energetic.com
Acum ai gratuit la dispozitie
500 m2/saptamana in care poti exersa si realiza certificate de performanta energetica, sau chiar testa solutii de reabilitare termica.

* versiune disponibila in scop personal, educational.