Ultimele retete:

File de peste la microunde

Reteta de file de peste, pregatita la cuptoru...


Frecatei cu mere

Reteta simpla de frecatei cu mere.


Mar copt la microunde

O retata simpla de mar copt, pe care o puteti...


© 2009 - 2011
retete-mancare.ro
Toate drepturile rezervate.
Retete culinare

Mere coapte

Sugestie de prezentare

Reteta trimisa de:

alexa67

Descrierea retetei:

Merele coapte la cuptor sunt o reteta de desert care poate fi preparata repede, chiar si de tinerele gospodine. Merele coapte se servesc calde sau reci, pudrate cu zahar vanilat.

Ingrediente mere coapte:

mere (preferabil ionatane)
zahar
unt
scortisoara

Modul de preparare a retetei:
Merele se spala si se scobesc pentru a se indeparta cotorul, cu grija astfel incat baza sa nu se sparga. Se aranjeaza merele intr-o forma termorezistenta sau fiecare mar intr-o ceasca rezistenta de portelan, si se pune in scobitura fiecarui mar 1/2 felie de unt, 1 carf de cutit scortisoara macinata si zahar tos. Se dau la cuptor. Merele coapte sunt gata in aproximativ 30 min.

Printeaza reteta Mere coapte Printeaza reteta
Retete Culinare Similare

Frecatei cu mere

Sugestie de prezentare

Descrierea retetei:

Reteta simpla de frecatei cu mere.
Preparare reteta

Chec de cacao cu mere sau banane

Descrierea retetei:

O reteta delicioasa de chec cu fructe.
Preparare reteta

Tort de mere, crema de zahar ars si pandispan

Descrierea retetei:

Pentru realizarea unui tort mai mic se va folosi numai jumatate din ingrediente.
Preparare reteta

Gutui coapte

Sugestie de prezentare

Descrierea retetei:

Gutuile coapte la cuptor sunt o reteta de desert simpla, rapida si fara multe calorii. Gutuile coapte se pot servi pudrate cu un pic de zahar vanilat sau cu orez cu lapte etc.
Preparare reteta

Esti STUDENT*?

Invata un job:
certificat-energetic.com
Acum ai gratuit la dispozitie
500 m2/saptamana in care poti exersa si realiza certificate de performanta energetica, sau chiar testa solutii de reabilitare termica.

* versiune disponibila in scop personal, educational.