Retete Mancare

Copyright © 2008 - 2017 retete-mancare.ro. Toate drepturile rezervate.



Medalioane din piept de pasare

Categorii: Retete mancaruri tocanite, Retete carne pasare, Bucatarie romaneasca

Reteta trimisa de: urzica_marian

Descrierea retetei: Un fel perfect pentru petreceri, cu care sigur ii veti impresiona pe invitati.

Ingrediente medalioane din piept de pasare:
500 g piept de pasare fiert
100 g pesmet
1 cescuta lapte
1 galbenus
1 lingura smantana
100 ml ulei
1 lamaie
1 lingura faina
sare
piper.

Preparare medalioane din piept de pasare:
Pieptul de pasare se trece prin masina de tocat si apoi se amesteca cu pesmetul inmuiat cu putin lapte, cu galbenusul, smantana si sare si piper dupa gust.
Din aceasta compozitie se formeaza 12 turtite rotunde, nu mai groase de 1-2 cm, care se dau prin faina si se rumenesc pe ambele parti in ulei incins. Aceste medalioane se asaza pe o farfurie calda si se garnisesc cu cate o felie de lamaie taiata foarte subtire.
Medalioanele se servesc fierbinti, cu salata verde
sau salata de cruditati.

PRINTEAZA


Alti vizitatori au fost interesati si de: Retete Prajituri Retete Paste Retete de Pui