Retete Mancare

Copyright © 2008 - 2017 retete-mancare.ro. Toate drepturile rezervate.



Mazare cu carne de porc

Categorii: Retete mancaruri tocanite, Retete carne porc, Bucatarie internationala

Reteta trimisa de: ana c.

Descrierea retetei: Mancarea de mazare cu carne de porc este gustoasa si simplu de preparat. Pentru a fi mai picata puteti adauga si afumatura.

Ingrediente mazare cu carne de porc:
300 g carne porc
500 g mazare verde
100 ml suc de rosii sau 2 linguri de bulion
1 ceapa mica
1 lingura faina
ulei, sare, frunze de patrunjel
optional: afumatura

Preparare mazare cu carne de porc:
Ceapa se toaca si se caleste in cateva linguri de ulei.
Se adauga carnea de porc (optional si afumatura), taiata bucatele potrivite si 1/3 lingurita de sare. Se acopera si se lasa carnea sa fiarba innabusit, la nevoie mai adaugam apa fierbinte. Cand carnea este aproape fiarta se adauga mazarea si apa cat sa cuprinda mancarea.
Dupa aproximativ 20 minute se incearca mazarea si carnea daca sunt fierte. Daca au fiert putem adauga sucul de rosii sau bulionul: se dizolva faina in sucul de rosii sau in bulion amestecat cu cateva linguri de sos si se adauga la mancare. Se potriveste de sare, se mai lasa pe foc cateva minute apoi se da la o parte, se presara cu frunze de patrunjel tocate si se poate servi.

PRINTEAZA


Alti vizitatori au fost interesati si de: Retete Prajituri Retete Paste Retete de Pui