Ultimele retete:

File de peste la microunde

Reteta de file de peste, pregatita la cuptoru...


Frecatei cu mere

Reteta simpla de frecatei cu mere.


Mar copt la microunde

O retata simpla de mar copt, pe care o puteti...


© 2009 - 2011
retete-mancare.ro
Toate drepturile rezervate.
Retete culinare

Tort cu frisca si fructe

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:desert. Este specifica bucatariei: internationala
Descrierea retetei: Un desert extraordinar, ce se poate prepara, de asemenea, si cu fructe proaspete de sezon.
Reteta prajituri de post - fara carne
Ingrediente tort cu frisca si fructe:
4 galbenusuri, 5 albusuri, 3 linguri zahar pudra, 1/2 l lapte, 8 foi gelatina, 1 lingurita amidon, 1 praf zahar vanilat, 3 linguri rom, 1 pahar mare cu fructe diferite din dulceata (caise, capsuni, visine etc., 300 g frisca.
Preparare reteta

Tort de biscuiti cu cafea

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:desert. Este specifica bucatariei: internationala
Descrierea retetei: Tort de biscuiti cu aroma de cafea. Se poate orna cu frisca si presara pe deasupra un praf de cafea solubila.
Reteta prajituri
Ingrediente tort de biscuiti cu cafea:
300 g biscuiti, 200 g unt, 200 g zahar, 2 linguri esenta cafea, 1 lingura rom, cateva bucatele de rahat, coaja de portocala zaharisita, stafide sau fructe din dulceata, un praf de sare
Preparare reteta

Tort de ciocolata

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:desert. Este specifica bucatariei: internationala
Descrierea retetei: O reteta simpla pentru un tort cu ciocolata. Aceasta este una din prajiturile mele preferate.
Reteta prajituri de post - fara carne
Ingrediente tort de ciocolata:
Blatul: 6 oua, 6 linguri zahar pudra, 6 linguri pesmet foarte fin, 200 g ciocolata amaruie rasa. Crema: 100 g nuci, 1/2 pahar lapte, 100 g zahar pudra, 1 praf zahar vanilat, 200 g unt. Pentru glazura: serbet de ciocolata.
Preparare reteta

Tort de fructe

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:desert. Este specifica bucatariei: internationala
Descrierea retetei: Aceasta prajitura de fructe este foarte de usor de realizat si foarte aspectoasa.
Reteta prajituri de post - fara carne
Ingrediente tort de fructe:
3 - 4 borcane cu diferite compoturi, 1 portocala, 1 banana, 250 g frisca, 1 pahar vin rosu, 2 linguri zahar, 8 foi gelatina rosie pentru retete prajituri,
Preparare reteta

Tort din albus

Categoria din care face parte reteta culinara:desert. Este specifica bucatariei: internationala
Descrierea retetei: O reteta de tort fin, delicios, cu care ii puteti rasfata pe cei dragi.
Reteta prajituri de post - fara carne
Ingrediente tort din albus:
Blatul: 2 albusuri, 350 g zahar pudra, zeama de la o lamaie, 400 g nuci macinate, 1 lingura faina, 1 praf zahar vanilat. Crema: 5 oua, 5 linguri zahar pudra, 2-4 linguri esenta de cafea, 1 lingura faina.
Preparare reteta

Tort din biscuiti

Categoria din care face parte reteta culinara:desert. Este specifica bucatariei: internationala
Descrierea retetei: Un tort exceptional, si foarte usor de facut, in comparatie cu torturile cu blat, insa la fel de bun.
Reteta prajituri de post - fara carne
Ingrediente tort din biscuiti:
600 g biscuiti (de forma patrata). Crema: 200 g zahar pudra, 300 g unt, 2 galbenusuri, cafea foarte concentrata , 2 linguri rom.
Preparare reteta

Tort Diplomat

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:desert. Este specifica bucatariei: internationala
Descrierea retetei: Tortul diplomat face in mod sigur o impresie deosebita oricand il veti servi: de revelion, de craciun, de paste... se va orna cu frisca, felioare de portocala sau mandarina, bucatele de ananas, fructe din compot.
Reteta prajituri de post - fara carne
Ingrediente tort diplomat:
Blatul : 300 g biscuiti, 100 g gem de caise, 100 g boabe de struguri descojite si fara simburi, fructe din compot, ananas din compot, citeva fructe glasate, 50 ml rom, 30 g zahar pudra, Crema : 1/2 l lapte, 1/2 baton vanilie sau 2 pachetele de zahar vanilat, 2 oua, 175 g zahar, 5 g gelatina , 1 varf cutit de sare
Preparare reteta

Esti STUDENT*?

Invata un job:
certificat-energetic.com
Acum ai gratuit la dispozitie
500 m2/saptamana in care poti exersa si realiza certificate de performanta energetica, sau chiar testa solutii de reabilitare termica.

* versiune disponibila in scop personal, educational.