Ultimele retete:

File de peste la microunde

Reteta de file de peste, pregatita la cuptoru...


Frecatei cu mere

Reteta simpla de frecatei cu mere.


Mar copt la microunde

O retata simpla de mar copt, pe care o puteti...


© 2009 - 2011
retete-mancare.ro
Toate drepturile rezervate.
Retete culinare

Bors de ciuperci si zarzavat

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:supe ciorbe. Este specifica bucatariei: internationala
Descrierea retetei: Bors de ciuperci si zarzavat este o reteta gustoasa de bors fara carne.
Reteta mancare de post
Ingrediente bors de ciuperci si zarzavat:
500 g ciuperci, 1 ceapa , 2 morcovi, 1 ardei gras, 4 rosii, 1 patrunjel radacina, 500 ml bors, leustean tocat
Preparare reteta

Brandy Melting

Categoria din care face parte reteta culinara:bauturi. Este specifica bucatariei: internationala
Descrierea retetei: Un cocktail racoros, foarte apreciat in timpul verii. Se va raci paharul de cocktail in prealabil. Cocktailul se serveste cu lingurita si paharul ornat cu o cireasa din compot.
Reteta cocktail
Ingrediente brandy melting:
100 g inghetata asortata, 3/10 sirop cirese, visine, 1/2 coniac, 1/1 apa minerala, 1 cireasa
Preparare reteta

Briose

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:desert. Este specifica bucatariei: internationala
Descrierea retetei: Briosele sunt prajituri care se pastreaza foarte bine mai multe zile.
Reteta prajituri de post - fara carne
Ingrediente briose:
350 g faina, 200 g iaurt, 2 oua, 70 ml ulei, 10 g praf de copt, 80 g zahar, 1 varf de cutit sare, 100g crema de ciocolata sau gem (pentru umplut briosele), hartie pergament
Preparare reteta

Briose DELIA

Categoria din care face parte reteta culinara:desert. Este specifica bucatariei: internationala
Descrierea retetei: Briose rumene, dulci si pufoase.
Reteta prajituri
Ingrediente briose delia:
1 - cana lapte UHT, 1 - cana zahar, 1 - plic praf de copt, 1 - lingurita rasa de sare, 2 - cani faina, 1 - plic zahar vanilat, 3 - oua mari
Preparare reteta

Bronx Cocktail

Categoria din care face parte reteta culinara:bauturi. Este specifica bucatariei: internationala
Descrierea retetei: Aceasta reteta deriva din clasicul Martini, caruia i se adauga suc de portocale. Este un cocktail clasic, renumit.
Reteta cocktail
Ingrediente bronx cocktail:
1/3 gin, 1/3 vermut rosu, 1/3 suc portocale, 3 cuburi mari de gheata,
Preparare reteta

Brut Cocktail

Categoria din care face parte reteta culinara:bauturi. Este specifica bucatariei: internationala
Descrierea retetei: O alta reteta clasica de cocktail.
Reteta cocktail
Ingrediente brut cocktail:
3-5 picaturi Angostura bitter, 1/3 Amer - Picon (sau bitter), 2/3 vermut alb, 2 linguri gheata pisata,
Preparare reteta

Budinca de spanac

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:aperitive. Este specifica bucatariei: internationala
Descrierea retetei: Budinca de spanac este o mancare foarte gustoasa si simplu de preparat.
Reteta mancare de post - fara carne
Ingrediente budinca de spanac:
500 g spanac congelat, 150 g cascaval, 2 oua, 1 felie de unt, sare dupa gust
Preparare reteta

Esti STUDENT*?

Invata un job:
certificat-energetic.com
Acum ai gratuit la dispozitie
500 m2/saptamana in care poti exersa si realiza certificate de performanta energetica, sau chiar testa solutii de reabilitare termica.

* versiune disponibila in scop personal, educational.