Retete Mancare

Copyright © 2008 - 2017 retete-mancare.ro. Toate drepturile rezervate.



Icre din fasole

Categorii: Retete aperitive, Retete de post, Bucatarie balcanica

Reteta trimisa de: Monica O.

Descrierea retetei: Reteta culinara de post preparata din fasole uscata.

Ingrediente icre din fasole:
300 g fasole alba boabe
1 ceapa
1 lamaie
100 g masline feliate
sare, boia, piper, ulei

Preparare icre din fasole:
1. Fasolea se pune la inmuiat cu o zi inainte in apa rece.
2. Se fierbe fasolea pana cand se inmoaie, apoi se paseaza.
Nota retete-mancare.ro: fasolea boabe se fierbe ca pentru Supa de fasole.
3. Se freaca apoi turnand ulei ca la maioneza. Se adauga zeama de lamaie, ceapa tocata cat nai marunt, sare, boia dulce si piper dupa gust.
4. Icrele din fasole se servesc pe o farfurie intinsa, ornate cu felioare de masline si felii de lamaie.

PRINTEAZA


Alti vizitatori au fost interesati si de: Retete Prajituri Retete Paste Retete de Pui