Ultimele retete:

File de peste la microunde

Reteta de file de peste, pregatita la cuptoru...


Frecatei cu mere

Reteta simpla de frecatei cu mere.


Mar copt la microunde

O retata simpla de mar copt, pe care o puteti...


© 2009 - 2011
retete-mancare.ro
Toate drepturile rezervate.
Retete culinare

Reteta trimisa de:

Anca Marcu

Descrierea retetei:

Reteta dietetica de gulii umplute cu carne slaba de vitel.

Ingrediente gulii umplute cu carne:

500 - 700 g gulii (6-7 bucati)
200 g carne de vitel
30 g orez
2 linguri faina
1 ceapa
marar
zeama de la o lamaie
ulei, sare, piper, delikat

Modul de preparare a retetei:
Ceapa se toaca si se caleste in 3 linguri de ulei. Carnea se toaca, se amesteca cu orezul, ceapa calita, uleiul in care a fost calita ceapa, 1/2 lingurita sare, piper si marar tocat, 50 ml apa.
Guliile se curata de coaja si se scobesc pe partea unde a fost radacina. Se umplu cu amestecul de carne, apoi se pun intr-o cratita, impreuna cu miezul de gulie care a fost scos. Se acopera cu apa, se condimenteaza cu delikat si se pun pe foc. Guliile umplute fierb in aproximativ 40 minute. Cand sunt aproape fierte se dizolva faina in 2-3 linguri de sos, apoi se amesteca in sosul mancarii. Sosul se acreste cu putina zeama de lamaie si se gusta de sare. Peste guliile umplute se presara marar tocat marunt.

Printeaza reteta Gulii umplute cu carne Printeaza reteta
Retete Culinare Similare

Mancare de mazare cu carne de pui

Sugestie de prezentare

Descrierea retetei:

Reteta culinara pentru o mancare de mazare gustoasa, pregatita cu carne de pui.
Preparare reteta

Mazare cu carne de porc

Descrierea retetei:

Mancarea de mazare cu carne de porc este gustoasa si simplu de preparat. Pentru a fi mai picata puteti adauga si afumatura.
Preparare reteta

Tocanita de cartofi cu carne de porc

Sugestie de prezentare

Descrierea retetei:

Tocanita de cartofi cu carne de porc este o mancare satioasa si gustoasa, care va deveni preferata familiei dumneavoastra.
Preparare reteta

Vinete umplute II

Sugestie de prezentare

Descrierea retetei:

Vinetele umplute se servesc fierbinti, si de aceea, inainte de a fi servite, se dau la cuptor 1/2 ora.
Preparare reteta

Esti STUDENT*?

Invata un job:
certificat-energetic.com
Acum ai gratuit la dispozitie
500 m2/saptamana in care poti exersa si realiza certificate de performanta energetica, sau chiar testa solutii de reabilitare termica.

* versiune disponibila in scop personal, educational.