Retete Mancare

Copyright © 2008 - 2017 retete-mancare.ro. Toate drepturile rezervate.



Gulii umplute

Categorii: Retete mancaruri tocanite, Retete carne porc, Bucatarie romaneasca

Reteta trimisa de: Mircea

Descrierea retetei: Mancarea preparata dupa aceasta reteta se serveste fierbinte, cu smantana.

Ingrediente gulii umplute:
8 gulii de marime potrivita
200 g carne tocata
50 g orez
1 lingura marar tocat
1 lingura patrunjel verde tocat sare, piper dupa gust.
Pentru sos:
1 lingura de untura
1 lingura faina
2-3 catei de usturoi
1 varf de cutit de boia
3 linguri smantana.

Preparare gulii umplute:
Carnea tocata se amesteca cu ingredientele de mai sus si cu aceasta compozitie se umplu guliile curatate de coaja si scobite de miez. Guliile umplute, impreuna cu miezul scos si zeama de oase, atat cat sa le acopere bine, se fierb inabusit intr-o cratita.
Cand guliile sunt fierte complet, se toarna sosul obtinut din faina prajita in untura si stinsa cu putina apa. Se potriveste de sare si se adauga verdeata si usturoiul pisat foarte marunt. Dupa cateva clocote este gata.

PRINTEAZA


Alti vizitatori au fost interesati si de: Retete Prajituri Retete Paste Retete de Pui