Retete Mancare

Copyright © 2008 - 2017 retete-mancare.ro. Toate drepturile rezervate.



Gogosele din branza

Categorii: Retete aperitive, Retete de post (fara carne), Bucatarie romaneasca

Reteta trimisa de: Daniela G.

Descrierea retetei: Un alt aperitiv foarte usor si repede de preparat, dar si foarte gustos si apetisant.

Ingrediente gogosele din branza:
200 g telemea
3 albusuri
100 g unt
300 g untdelemn.

Preparare gogosele din branza:
Se rade branza pe razatoarea cu gauri mici si se amesteca cu albusurile batute spuma foarte tare. Din aceasta compozitie se formeaza gogosele de marimea unei nuci. Se prajesc in amestecul de unt cu untdelemn, bine incins. Rumenite usor se scot cu paleta si se pun pe o farfurie tapetata cu hartie alba pentru a absorbi surplusul de grasime. Cand sunt gata, se asaza pe farfuria incalzita si se servesc imediat.

PRINTEAZA


Alti vizitatori au fost interesati si de: Retete Prajituri Retete Paste Retete de Pui