Retete Mancare

Copyright © 2008 - 2017 retete-mancare.ro. Toate drepturile rezervate.



Gogosari in sos de rosii

Categorii: Retete muraturi conserve, Retete de post, Bucatarie romaneasca

Reteta trimisa de: Anca Marcu

Descrierea retetei: Gogosarii in sos de rosii sunt gustosi si crocanti, foarte apreciati iarna ca garnitura la diferite retete de mancare.

Ingrediente gogosari in sos de rosii:
2 kg de gogosari
1/4 l ulei
200 ml otet
100 g zahar
500 ml suc de rosii
mustar si piper boabe, 1-3 foi de dafin, sare

Preparare gogosari in sos de rosii:
Sucul de rosii se fierbe cu uleiul, sarea, zaharul 30 minute, apoi se adauga otetul si mirodeniile si se mai lasa 5 minute, pe foc mic.
Intre timp se pregatesc gogosarii: se curata, se spala, se taie felioare. Gogosarii se pun in sosul de rosii si se mai da un clocot. Se scot apoi gogosarii cu lingura de spuma si se aranjeaza in borcane. Sosul de rosii se toarna deasupra, completand fiecare borcan.

PRINTEAZA


Alti vizitatori au fost interesati si de: Retete Prajituri Retete Paste Retete de Pui