Retete Mancare

Copyright © 2008 - 2017 retete-mancare.ro. Toate drepturile rezervate.



Gem de caise

Categorii: Retete prajituri, Retete de post (fara carne), Bucatarie internationala

Reteta trimisa de: Ioana B.

Descrierea retetei: Gemul de caise este parfumat si poate fi pastrat, la racoare, pana in lunile de iarna.

Ingrediente gem de caise:
3kg caise bine coapte
1,5 kg zahar
2 pahare de apa

Preparare gem de caise:
Se curata caisele de coaja si se samburi; se sparg samburii de caise si se curata de pielite miezul. Se leaga zaharul cu 2 pahare de apa, la foc iute, se pun fructele si o parte din samburi, dupa gust, se fierbe pana se leaga, ca o dulceata. Trebuie avut grija sa indepartam spuma care apare cand gemul de caise fierbe. Se lasa sa se raceasca si se pune gemul in borcane.

PRINTEAZA


Alti vizitatori au fost interesati si de: Retete Prajituri Retete Paste Retete de Pui