Retete Mancare

Copyright © 2008 - 2017 retete-mancare.ro. Toate drepturile rezervate.



Gazpacho andaluz

Categorii: Retete supe ciorbe, Retete de post, Bucatarie mediteraneana

Reteta trimisa de: Monica O.

Descrierea retetei: Gazpacho andaluz face parte din supele reci, nefierte. Acest gazpacho se prepara cu putin timp inainte de a fi servit pentru a pastra prospetimea legumelor, si se serveste la rece.

Ingrediente gazpacho andaluz:
10 rosii mari
1 castravete
1 ardei gras
1 catel de usturoi
ulei de masline
oter de vin
sare

Preparare gazpacho andaluz:
Rosiile se spala apoi se tin 30 sec intr-un vas cu apa clocotita, pentru a se decoji mai usor. Ardeiul si castravetele se curata si se taie marunt, usturoiul se pune pisat. Gazpacho se poate prepara tocand legumele foarte marunt sau pasand legumele cu mixerul pana la consistenta unei paste. Se amesteca toate ingredientele si se da la rece. Se serveste rece, cu crutoane de paine.

PRINTEAZA


Alti vizitatori au fost interesati si de: Retete Prajituri Retete Paste Retete de Pui