Ultimele retete:

File de peste la microunde

Reteta de file de peste, pregatita la cuptoru...


Frecatei cu mere

Reteta simpla de frecatei cu mere.


Mar copt la microunde

O retata simpla de mar copt, pe care o puteti...


© 2009 - 2011
retete-mancare.ro
Toate drepturile rezervate.
Retete culinare

Reteta trimisa de:

......
Ne cerem scuze, utilizatorul nu a putut fi identificat. Pentru asumarea paternitatii acestei retete va rugam sa folositi formularul de aici, mentionand data la care ati introdus reteta si username-ul folosit.
Ne cerem scuze pentru eventualele probleme cauzate de aceasta eroare,
Va multumim.

Descrierea retetei:

Se serveste cu diferite garnituri.

Ingrediente friptura de rata cu sos:

1 rata tanara
2 cepe mari rase pe razatoare
100 g untdelemn
1 lingura faina
150 g smantana
2 foi de dafin
1 lingura pasta de rosii
10-15 boabe de piper
sare.

Modul de preparare a retetei:
Se frige pasarea ca la reteta. Se inabusa ceapa in ulei, se adauga faina si se rumeneste putin dupa care se stinge cu pasta de rosii desfacuta intr-o jumatate de ceasca cu apa rece. Se pun foile de dafin si se lasa 5-10 minute, la foc mic. Se adauga apoi smantana si piperul zdrobit mai mare, cu care mai da doua-trei clocote. Se taie friptura in bucati potrivit de mari, se pun pe o farfurie si se toarna deasupra sosul.

Retete Culinare Similare

Friptura de porc la cuptor

Descrierea retetei:

O reteta savuroasa de friptura de porc la cuptor. Se feliaza si se serveste cu piure de cartofi si ciuperci sote.
Preparare reteta

Friptura de pui exotic

Descrierea retetei:

Reteta culinara fusion de friptura din pui pregatita in stil Thai, servita cu salsa de legume. Aceasta reteta va impresiona fara indoiala invitatii dumneavoastra!
Preparare reteta

Friptura de pui la cuptor

Sugestie de prezentare

Descrierea retetei:

Friptura de pui la cuptor se serveste cu legume sote si sosul format in tava in care a fost preparat puiul.
Preparare reteta

Pastrama de oaie la gratar

Sugestie de prezentare

Descrierea retetei:

Pastrama de oaie la gratar este o reteta de mancare traditionala romaneasca. Se serveste langa gratar, fierbinte, cu un pahar de vin rosu, rece.
Preparare reteta

Esti STUDENT*?

Invata un job:
certificat-energetic.com
Acum ai gratuit la dispozitie
500 m2/saptamana in care poti exersa si realiza certificate de performanta energetica, sau chiar testa solutii de reabilitare termica.

* versiune disponibila in scop personal, educational.