Retete Mancare

Copyright © 2008 - 2017 retete-mancare.ro. Toate drepturile rezervate.



Ficatei pane

Categorii: Retete mancaruri tocanite, Retete carne pasare, Bucatarie internationala

Reteta trimisa de: cristian

Descrierea retetei: Ficateii pane sunt o reteta culinara simpla si delicioasa, pe care o puteti prepara foarte repede.

Ingrediente ficatei pane:
500 g ficatei
3 - 4 oua
faina, sare, piper
ulei pentru prajit

Preparare ficatei pane:
1. Ficateii se spala si se curata de pielite.
2. Ouale se bat cu sare si se integreaza faina, ca pentru snitele. Cel mai usor este sa se prepare amestecul din 1 - 2 oua, se adauga faina pana obtinem o pasta groasa in care cocoloasele se sfarama usor cu furculita. Apoi se subtiaza aceasta compozitie cu 1 - 2 oua.
3. Se pune o tigaie cu ulei pe foc.
4. Ficateii se trec prin faina sau prin faina amestecata cu piper rasnit si sare, apoi prin compozitia de ou cu faina. Ficateii se aranjeaza apoi in tigaie, in uleiul incins. Acoperim tigaia cu un capac intrucat ficateii pane stropesc in timpul prajirii.
5. Dupa 3 - 5 minute se intorc ficateii pane pe partea cealalta si se mai lasa pe foc aproximativ 3 - 5 minute. Sunt gata cand amestecul de ou este inchegat pe toate partile si are culoarea aurie.
6. Se scot ficateii pane din tigaie. Se lasa cateva minute sa se scurga excesul de grasime, apoi se pot servi.

PRINTEAZA


Alti vizitatori au fost interesati si de: Retete Prajituri Retete Paste Retete de Pui