Retete Mancare

Copyright © 2008 - 2017 retete-mancare.ro. Toate drepturile rezervate.



Ficat de gasca la gratar

Categorii: Retete friptura gratar, Retete carne pasare, Bucatarie romaneasca

Reteta trimisa de: cristian

Descrierea retetei: Si aceasta mancare poate fi preparata in aer liber, sporind savoarea momentului.

Ingrediente ficat de gasca la gratar:
1 kg ficat de gasca
50 g untura de pasare sau ulei
1/2 coala pergament.

Preparare ficat de gasca la gratar:
Se indeparteaza fierea de la ficat, se spala, se zvanta de apa pe o cirpa curata, apoi se inveleste in hartie pergament, care in prealabil a fost unsa bine cu untura, si se pune pe gratar.
Dupa ce s-a fript ficatul, se scoate pergamentul, se presara cu putina sare si se serveste imediat. Dupa gust, poate fi presarat si cu putin piper negru.

PRINTEAZA


Alti vizitatori au fost interesati si de: Retete Prajituri Retete Paste Retete de Pui