Retete Mancare

Copyright © 2008 - 2017 retete-mancare.ro. Toate drepturile rezervate.



Dulceata de prune coapte

Categorii: Retete prajituri, Retete de post (fara carne), Bucatarie internationala

Reteta trimisa de: Nicoleta68

Descrierea retetei: Reteta pentru dulceata de prune.

Ingrediente dulceata de prune coapte:
Pentru toate dulceturile de fructe se socotesc cantitati egale cu zaharul.

Preparare dulceata de prune coapte:
Prunele se curata de samburi si de coaja. Se leaga trei pahare de apa cu 1 kg de zahar pana “face ata” (ridicand lingurita din sirop acesta se intinde, nu mai picura ca apa), apoi se pun prunele.
Dulceata de prune se spumeaza, se adauga zahar vanilat, si zeama de lamaie. Se leaga potrivit, incercand-o ca pe dulceata de capsuni.

PRINTEAZA


Alti vizitatori au fost interesati si de: Retete Prajituri Retete Paste Retete de Pui