Retete Mancare

Copyright © 2008 - 2017 retete-mancare.ro. Toate drepturile rezervate.



Dulceata de piersici

Categorii: Retete prajituri, Retete de post, Bucatarie internationala

Reteta trimisa de: Irina

Descrierea retetei: Reteta delicioasa de dulceata de piersici facuta in casa.

Ingrediente dulceata de piersici:
1 kg piersici(cantarite curatate si fara samburi)
1 kg zahar
zeama de la o lamaie mare
1/2 l apa

Preparare dulceata de piersici:
Se curata piersicile de coaja si de samburi. Pe masura ce se curata se pun intr-un castron cu apa, sa nu isi schimbe culoarea.
Se pune la fiert apa cu zaharul si zeama de lamaie. Se fierbe siropul de dulceata pana cand se leaga. Se pun piersicile taiate in jumatati sau in sferturi, daca sunt mari. Se fierbe la foc mijlociu, pana cand dulceata se leaga din nou. Cand este gata piersicile plutesc uniform in toata dulceata, nu se ridica la suprafata.
Se lasa dulceata de piersici sa se mai raceasca in cratita; cand este calduta se poate pune in borcane.

PRINTEAZA


Alti vizitatori au fost interesati si de: Retete Prajituri Retete Paste Retete de Pui