Retete Mancare

Copyright © 2008 - 2017 retete-mancare.ro. Toate drepturile rezervate.



Dulceata de cirese amare

Categorii: Retete prajituri, Retete de post, Bucatarie internationala

Reteta trimisa de: Elena D.

Descrierea retetei: Dulceata de cirese amare este foarte gustoasa, aceste cirese avand o aroma deosebita.

Ingrediente dulceata de cirese amare:
1 kg cirese
0,8 kg zahar
1 lamaie

Preparare dulceata de cirese amare:
Se spala ciresele si se indeparteaza samburii. Pe masura ce sunt curatate de samburi, ciresele se pun in cratita in care se va pregati dulceata. Peste ciresele fara samburi se pune zaharul si sucul de la lamaie, apoi se lasa 2-3 ore pentru a-si lasa sucul.
Se pune dulceata de cirese la fiert, la foc mare dar pe o tabla. In timpul fierberii se indeparteaza spuma. Dulceata de cirese se fierbe aproximativ 30 minute, pana cand dulceata se leaga iar fructele plutesc uniform in aceasta.

PRINTEAZA


Alti vizitatori au fost interesati si de: Retete Prajituri Retete Paste Retete de Pui