Retete Mancare

Copyright © 2008 - 2017 retete-mancare.ro. Toate drepturile rezervate.



Dulceata de capsuni II

Categorii: Retete prajituri, Retete de post, Bucatarie romaneasca

Reteta trimisa de: Luminita P

Descrierea retetei: Acesta reteta de dulceata de capsuni va garanteaza pastrarea intreaga a capsunilor si a culorii acestora.

Ingrediente dulceata de capsuni ii:
1 kg capsuni
1 kg zahar

Preparare dulceata de capsuni ii:
Capsunile se spala si se pun cu zahar. Se lasa cateva ore sa lase suc, apoi se pun pe foc iute. Se lasa sa dea un clocot apoi se dau deoparte, se lasa sa se raceasca. Cand dulceata s-a racit, se da la frigider pana a doua zi.
Se scot capsunile din dulceata cu spumiera si se pune numai siropul la fiert. Se tine pe foc pana cand devine gros. Se pun atunci capsunile si se mai lasa 2-3 minute pe foc, sa clocoteasca. Se lasa pana se raceste, apoi se pune in borcane.

PRINTEAZA


Alti vizitatori au fost interesati si de: Retete Prajituri Retete Paste Retete de Pui