Retete Mancare

Copyright © 2008 - 2017 retete-mancare.ro. Toate drepturile rezervate.



Drob de ciuperci

Categorii: Retete aperitive, Retete de post (fara carne), Bucatarie internationala

Reteta trimisa de: Elena D.

Descrierea retetei: Reteta foarte gustoasa de drob cu ciuperci, pentru un regim vegetarian. Drobul de ciuperci se serveste ca aperitiv, cu salata si mustar, presarat cu piper proaspat macinat.

Ingrediente drob de ciuperci:
1 kg ciuperci
2 legaturi ceapa verde
2-3 fire usturoi verde
1 ardei gras
1-2 ardei iuti sau boia de ardei (optional)
5 linguri de ulei
4 oua
4 linguri faina
2 legaturi marar verde
2 legaturi patrunjel verde
piper, sare, 1 lingura pesmet

Preparare drob de ciuperci:
Se taie cepele si usturoiul verde si se pun la calit in ulei, intr-o cratita, impreuna cu ardeiul tocat. Daca punem ardei iute este bine sa il curatam de seminte pentru ca drobul de ciuperci sa nu iasa prea iute, deoarece vom pune si piper. Se adauga ciupercile taiate cubulete si se pune sare. Se lasa pe foc pana scad suficient, apoi se da la o parte, se lasa sa se raceasca pana cand putem tine mana in compozitia de ciuperci. Se adauga verdeata tocata marunt, piperul macinat, se potriveste de sare. Se amesteca ciupercile cu ouale si faina, astfel incat sa se obtina o compozitie bine legata.
Se unge tava cu ulei sau margarina, se presara cu pesmet si se pune compozitia de drob in tava. Se da la cuptor la foc mediu pana cand se rumeneste pe margini.

PRINTEAZA


Alti vizitatori au fost interesati si de: Retete Prajituri Retete Paste Retete de Pui