Retete Mancare

Copyright © 2008 - 2017 retete-mancare.ro. Toate drepturile rezervate.



Drob aperitiv

Categorii: Retete aperitive, Retete carne porc, Bucatarie balcanica

Reteta trimisa de: Musca Ioana

Descrierea retetei: Reteta culinara de drob aperitiv.

Ingrediente drob aperitiv:
5 oua
4-5 linguri faina
300 g sunca
300 g cascaval
100 g unt
sare, piper, patrunjel verde
optional: ceapa verde

Preparare drob aperitiv:
Se separa galbenusurile de albusuri. Se amesteca untul cu galbenusurile, se adauga treptat faina si albusurile batute cu un praf de sare. Sunca se taie cubulete, cascavalul se da pe razatoarea mare si se adauga in compozitia de drob. Se adauga si patrunjelul tocat (optional ceapa verde tocata), se potriveste de sare si piper. Se unge o tava de chec cu unt si se tapeteaza cu faina, se toarna compozitia de drob si se coace la foc potrivit 40 de min.

PRINTEAZA


Alti vizitatori au fost interesati si de: Retete Prajituri Retete Paste Retete de Pui